Psihoterapie individuală

Terapia unde doar tu contezi și ai libertatea totală de a explora orice eveniment sau întâmplare din viața ta. Atenția este pe emoțiile, sentimentele și încercările tale.

În cadrul psihoterapiei individuale, ne concentrăm pe gânduri și comportamente. Ea tratează depresia, anxietatea, atacurile de panică, adicțiile, fobiile și comportamentele obsesiv compulsive.

Această terapie este dedicată persoanelor care sunt greu încercate, au pierdut pe cineva drag și nu reușesc să se stabilizeze emoțional.

La psihoterapia individuală apelează oameni care nu reușesc să ia o decizie importantă, sunt într-un blocaj psihic și au nevoie de îndrumare. Nu de puține ori, în terapie vin oameni care au dificultăți în viața personală, nu mai dau randament la locul de muncă sau nu au curaj să își asume o schimbare profesională și au nevoie de puțin curaj.

Nu în ultimul rând, această formă de terapie ajută și oamenii care au anumite tulburări de personalitate, precum schizofrenia sau tulburarea de tip borderline.

Ședințele durează 50 de minute și costă 300 RON.

Frecvența recomandată este de o ședință pe săptămâna.

Daca doresti sa stam de vorba, te rog sa ma contactezi

Telefon Whatsapp